Tid & Sted

Beregn forskellen mellem datoer

Beregn forskellen mellem datoer i dage, måneder og år.

Indsæt datoer

Startdato
Slutdato
0
År
0
Måneder
0
Dage
Det svarer samlet til
0 dage

Dage mellem datoer

Står du med to datoer, som ligger meget langt fra hinanden, kan det være svært at overskue hvor mang dage, som er mellem de to pågældende datoer. Det gør det kun sværere at finde antal dage mellem to datoer når tidspunkterne er flere år fra hinanden og man både skal regne i år, måneder og dage. Men heldigvis har vi fundet en løsning på dette problem.

Med er-det-snart’s løsning kan du nemt indtaste dine to datoer og antal dage mellem to datoer nemt og hurtigt. Det fungerer blot ved, at du indtaster den ene dato i start-feltet og den anden dato i slut-feltet. Derefter trykker på på ‘Beregn’ knappen, som laver regnestykket for dig. Her får du både svaret i antal dage i alt, som nogle gange kan være hjælpsomt. Men hvis du har brug for det giver maskinen dig også svaret i år, måneder og dage, som gør det mere overskueligt at forholde sig til.

Nedtælling til dato

Som forklaret kan du bruge vores værktøj til at finde forskellen mellem to perioder i dage. Men derudover kan du også bruge den til at tælle ned til en specifik dato. Det kunne for eksempel være din fødselsdag, nytår eller en anden dag i kalenderen. Det eneste du skal gøre er, at indtaste dagens dato i start-feltet, også indtaste datoen, som du tæller ned til i slut-feltet. Så klarer maskinen resten og fortæller dig hvor mange dage til den pågældende dato.