Tid & Sted

Nu er der kun
25 dage
til at det er sommerferie !
Ferien starter d. 29. juni 2023 .
og slutter d. 11. august 2023 .
Husk at datoerne kan variere. Check altid ved din egen institution.

hvor lang tid er der til sommerferieN 2023

Står du midt i skoletiden og har svært ved at finde ud af hvornår der er sommerferie? Det kan være, at du keder dig og ikke kan overskue lektierne og bare gerne vil vide hvor mange dage er der til sommerferien. Det kan nemlig være svært at overskue forskellem mellem datoerne. Når man både står med dagens dato og datoen for skolerne sommerferie 2023, så kan det være svært at lave regnestykket for at udregne hvor mange dage, som er mellem de to datoer.

Hvor mange dage er der til sommerferie

Det kan være, at du skal på all-inclusive ferie i Spanien med hele familien, eller du måske skal på kør-selv ferie i Italienn. Men uanset hvad vil du gerne vide hvornår starter sommerferien 2023. På denne side får du nemlig svaret, sådan at du helt præcist ved hvor mange dage, som er til sommerferien. På den måde kan du selv tælle dagene og vide hvornår skolerne sommerferie starter og du kan tage på ferie og glemme skolen.

Hvornår slutter sommerferien

Ud over at vide hvornår skolernes sommerferie starter, vil man ofte også gerne vide hvornår ferien slutter igen. Det giver vi dig også svar på hos er-det-snart. Du kan nemlig også se hvornår sommerferien slutter i toppen af siden. På den måde ved du hvor lang en sommerferie du kan forvente og hvor meget ferie du kan holde.