Tid & Sted

Hvor lang tid er der til min fødselsdag?

Find ud af hvor mange dage, som er tilbage før du har fødselsdag.

Din fødsesldag

Måned
Dag
0
Måneder
0
Dage
Det svarer samlet til
0 dage

Hvornår har jeg fødselsdag?

Går du også og glæder dig til snart at have fødselsdag igen, så se med på denne side. For vi kender nemlig godt det med, at man tænker hvor lang tid der er til min fødselsdag, men ikke selv kan regne det ud. Det kan nemlig være svært at udregne hvor mange dage, som er tilbage fordi man både skal regne i dage og måneder. Men hos Tid & Sted har vi lavet en beregner, sådan at du nemt kan finde ud af hvornår det er min fødselsdag. Så står du og tænker: Hvor mange dage er der til min fødselsdag? Så prøv at skrive den store dag ind i feltet ovenover, også se maskinen regne ud hvor mange dage, som er tilbage. Så tænker du “hvornår er det min fødselsdag?”, så brug vores beregner her og find ud af det.