Tid & Sted

Nu er der kun
247 dage
til at det er vinterferie !
Ferien starter d. 15. februar 2025 .
og slutter d. 23. februar 2025 .
Husk at datoerne kan variere. Check altid ved din egen institution.

Vinterferien 2024

Hvis du allerede har lagt dine planer for hvad ud skal bruge din vinterferie på, så kan det også være rart at vide hvornår det rent faktisk også er vinterferie. Det kan være lidt svært at udregne dagene når du står med dagens dato og datoen for vinterferien 2024. Men på denne side kan du nemt se hvor lang tid der er til skolernes vinterferie, sådan at du tidligt kan begynde at glæde dig til ferien, hvor du kan slippe væk fra skolen.

Hvornår er der vinterferie 2024

Med beregneren på denne side får du præcist at vide hvor mange dage, som er tilbage før det er ferie. Så tænker du hvornår er det vinterferie, så får du nemt og hurtigt svaret her. På den måde kan du lave en nedtællingskalender hvis du har lyst, sådan at du altid ved hvor mange dage, der er tilbage før du kan tage afsted til Italien eller hvor du nu har planlagt din ferie.

Vinterferie 2024 dato

Hvis du ikke har brug for at tælle ned direkte hvor mange dage, som er tilbage før du kan holde pause fra skolen, så kan du også se datoerne for ferien. Her får du nemlig også datoen for skole vinterferie 2024, sådan at du selv kan planlægge din ferie og vide hvornår den starter og slutter. Så prøver du at finde ud af hvor skolernes vinterferie starter, kan du nemt og hurtigt finde svaret på denne side.