Tid & Sted

Nu er der kun
193 dage
til at det er juleferie !
Ferien starter d. 23. december 2024 .
og slutter d. 3. januar 2025 .
Husk at datoerne kan variere. Check altid ved din egen institution.

Skolernes juleferie 2024

Hvis du er typen, som elsker sneen om vinteren og alt omkring julen så er denne side helt sikkert noget for dig. Der er nemlig noget helt specielt omkring juletiden, som andre årstider eller højtider ikke kan sammenlignes med. Derfor kan man nemlig godt glæde sig utrolig meget til at dagene endelig kommer og derfor sidde og tælle dagene præcist. Med Tid & Steds nedtæller på denne side får du helt præcist hvor mange dage, som er tilbage til juleferie 2024. På den måde ved du altid hvor mange dage, som er tilbage

Juleferie dato

Ud over at kunne tælle dagene ned, sådan at du altid ved hvor mange dage, som er tilbage, så kan du også andet på Tid & Sted. Du får nemlig også den præcise dato for juleferien. Det er også smart hvis du skal bestille en afbudsrejse i december, at du så også ved hvilke dage der snakkes om. Hos Tid & Sted får du også datoen hvor juleferien og samtidig også dataoen hvor juleferien slutter igen.

Datoerne kan afvige

Selvom det fleste skoler holder ferier på samme tid skal man huske, at datoerne kan være forskellige fra skole til skole. Nogle har lidt kortere sommerferie og længere juleferie – andre gør det modsatte. Derfor er det vigtigt, at du checker med din egen skole eller arbejdsplads, at det også er de rigtige datoer, som du går ud fra.